Adrian Bulzan din localitatea Zece Hotare este în continuare în stare critică şi are nevoie de sânge!

8292
Adrian Bulzan
Adrian Bulzan

Tânărul de 19 ani, Adrian Bulzan din localitatea Zece Hotare se află în stare foarte gravă după ce a fost aproape strivit de un tractor într-o pădure din zona localității Zece Hotare. Are nevoie de sânge grupa sanguina A2 negativ, bihorenii putând dona la Centrul de Transfuzie Sanguină de pe strada Louis Pasteur din Oradea.

 

Prietenii lui Adrian s-au mobilizat pentru a dona sânge, însă orice binevoitor este aşteptat să doneze, zilele acestea. Tot prietenii băiatului au creat şi o campanie pe Facebook, îndemnând bihorenii, să doneze sânge.

“Dragi prieteni, apelez la bunătatea și umanitatea voastră. Rog persoanele cu GRUPA DE SÂNGE A (II), să îl ajute pe colegul și prietenul nostru Adrian Bulzan, care a suferit un accident grav marți după-masă și este internat la terapie intensivă, la Spitalul din Oradea, starea acestuia degradându-se văzând cu ochii. Detaliile sunt de prisos, așa că, cei ce vor să ajute, o pot face azi, pentru ADRIAN BULZAN. Fiecare picătură de sânge donată va fi înapoiată inzecit ! ” , este unul din mesajele postate pe rețeaua de socializare.

Reamintim că tânărul în vârstă de 19 ani, a ajuns în stare critică la spital marți după-amiază în urma unui accident produs într-o pădure din zona localității Zece Hotare. La fata locului au intervenit de urgenta pompierii statiei Aleșd cu o autospecială cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare și o ambulanta de tip B2. Echipajul de la descarcerare a reuşit să extragă victima şi să o predea echipajului de terapie intensiva SMURD Oradea. Tânărul a fost transportat la Unitatea de primire a urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean din Oradea în cod Roșu.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.