Un bărbat în stare gravă după ce a căzut tractorul peste el în localitatea Zece Hotare

4322
SMURD Bihor-800x562
Foto caracter ilustrativ

Un bărbat din localitatea Zece Hotare se află în stare foarte gravă după ce a fost aproape strivit de un tractor. Acesta a ajuns în Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din Oradea.

“În cursul zilei de marți, în jurul orei 18.10, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat, prin Sistemul Unic 112 cu privire la producerea unui accident într-o pădure din zona localității Zece Hotare. La fata locului au intervenit de urgenta pompierii statiei Aleșd cu o autospecială cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare și o ambulanta de tip B2. Echipajul de la descarcerare a reuşit să extragă victima şi să o predea echipajului de terapie intensiva SMURD Oradea. Victima a fost transportată la Unitatea de primire a urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean din Oradea în cod Rosu”, a declarat maiorul Camelia Roşca, purtător de cuvânt al ISU Crişana, pentru AlesdOnline.

Poliţia face cercetări pentru a vedea modul în care s-a întâmplat nefericitul accident.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.