Adolescent de 16 ani, prins de polițiștii din Aleșd, la volanul unei mașini

1772
poliția rutieră -800x500
Foto caracter ilustrativ

Un adolescent de 16 ani s-a ales cu dosar penal, după ce a fost surprins, sâmbătă, de către polițiștii din Aleșd, la volanul unei mașini, pe o stradă din localitatea Peștere.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor, sâmbătă, 27 martie, la ora 17.47, pe drumul public din localitatea bihoreană Peștere, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Aleșd au depistat în trafic un localnic de 16 ani, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot, sâmbătă, 27 martie, la ora 18.10, pe D.N.1 P, în localitatea bihoreană Picleu, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au depistat în trafic un localnic de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, la 26 martie, în jurul orei 21.00, în localitatea bihoreană Oșorhei, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea au depistat în trafic un tânăr de 19 ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot vineri, 26 martie, la ora 15.45, pe drumul comunal 191, în localitatea bihoreană Ceica, polițiștii Postului de Poliție Dobrești au depistat în trafic un localnic de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

„În fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă”, se menţionează în comunicat.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.