Accident la Chistag: un șofer băut a accidentat un pieton beat!

3317
Poliția ambulanta accident
Foto caracter ilustrativ

Un accident mai puțin obișnuit s-a petrecut luni seara în localitatea bihoreană Chistag. Un pieton, care se deplasa pe marginea drumului, a fost acroșat de un autoturism.

Luni, 20 ianuarie, la ora 18.10, pe drumul județean 108/I, în localitatea Chistag, un localnic de 56 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a acroșat cu partea laterală dreapta un bărbat de 46 de ani, tot localnic, care se afla pe partea carosabilă, fără a purta îmbrăcăminte cu elemente fluorescent-reflectorizante.

În urma accidentului rutier, pietonul a suferit leziuni ușoare.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul care conducea autotuismul prezenta o concentrație alcoolică de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, s-a constatat că pietonul prezenta o concentrație alcoolică de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.