Accident într-o intersecție din Aștileu. Două mașini au fost avariate

3129

Un accident a avut loc într-o intersecție din Aștileu. Două mașini au fost avariate după ce un șofer nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism.

„Duminică, 4 iulie, la ora 12.50, pe drumul județean 764, în localitatea bihoreană Aștileu, un bărbat de 63 de ani, din comuna Sâncraiu, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism dinspre Aștileu înspre Aleșd, la efectuarea unui viraj la stânga, de pe drumul prioritar, într-o intersecție dirijată în cruce, nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune frontală cu partea laterală stânga față a unui autoturism, condus regulamentar, dinspre Aleșd spre Peșterea, de o tânără de 18 ani, din comuna Aștileu”, a precizat comisar-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța, pentru AlesdOnline.

În urma accidentului rutier, conducătoarea celui de-al doilea autoturism și o minoră de 14 ani, tot din Aștileu, pasageră a sa, au suferit leziuni ușoare.

Polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier, a mai spus Fărcuța.

Reamintim, că în aceași intersecție un tânăr de 22 de ani a murit, după ce maşina în care se afla a intrat într-un gard de protecție.

Tot, duminică, 4 iulie, la ora 02.45, pe drumul comunal 137, în localitatea bihoreană Tileagd, un tânăr de 17 ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la dreapta, a părăsit partea carosabilă prin partea stângă, iar apoi s-a răsturnat pe partea laterală dreapta, între liniile de cale ferată.

În urma accidentului rutier, un minor de 14 ani, din Tileagd, pasager în autoturism, a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.