Accident în Chistag. O mașină a ajuns în șanț

2343
Accident în Chistag 15.09.2020
Foto ©️ AlesdOnline

Accidentul s-a produs in urmă cu puțin timp in localitatea Chistag. Șoferița unui autovehicul care venea dinspre Aleșd ar fi pierdut controlul si a ajuns in santul de pe marginea drumului.

Martorii au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns o masina de interventie cu pompieri și o ambulanta SMURD din cadrul stației Aleșd.

Din fericire, cei aflati in masina, printre care si un copil, au reusit sa iasa singuri și au scapat doar cu o mica sperietura.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.