A condus prin Aștileu, fără permis, un moped neînregistrat

834
politie-800x542
Foto caracter ilustrativ

Marți, 26 iunie a.c., la ora 12.56, în localitatea bihoreană Aștileu, polițiștii Postului de Poliţie Aştileu au depistat în trafic un tânăr localnic de 18 ani, în timp ce conducea un moped neînregistrat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că cel în cauză nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și fără a deține permis de conducere.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.