Alesdul promovat la Târgul de Turism Touristica

228
Foto © Turism Alesd

In acest weekend la Polus Centre din Cluj Napoca, se desfasoara Târgul de Turism Touristica.Turistii, au posibilitatea sa gaseasca oferte de vacanţa atât in România cât şi in străinătate, in functie de sezon, dar şi destinaţii exotice, programe pentru turism de aventură, turism cultural şi de business.

 
Foto © Turism Alesd
Foto © Turism Alesd

Centrul de Informare si Promovare Turistica Alesd, participa la acest târg folosind resursele existente pentru a atraga atentia asupra orasului Aleșd, avand drept consecinte cresterea numarului de turisti. Având în vedere faptul ca Orasul Alesd are pe teritoriul sau cateva obiective cu potential turistic dintre care amintim: situl arheologic „Pusta Bisericii”, ruinele Cetatii Piatra Soimului, datand din sec.XIII, din satul Pestis, castelul Bathyanyi azi spital orasenesc Alesd, biserica de lemn „Bunavestire” din satul Pestis, Biserica Ortodoxa „Sf. Dumitru” din satul Tinaud, Izvorul de apa minerala din Padurea Neagra si Strandul cu apa termala din Aleșd. Potentialul turistic al zonei poate beneficia de un numar tot mai mare de vizitatori în urma participării la acest târg.

fb_img_1480075591057
Foto © Turism Alesd

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.