Aleşdenii in delegatie oficiala la Stara Lubovna

1021

Delegatia oraşului Aleşd, formata din, Cociorva Gheorghe – Sef serviciu public de asistenta sociala-asistent social, Gaidos Marius – inspector amenajarea teritoriului, Ciurdar Marius – inspector protectia mediului si Ilena Duloveț – sef comisia de cultura in organizatia UDSCR Alesd se afla la Primăria din Stara Lubovna, Slovacia pentru reînnoda legăturile cu noua administraţie a oraşului.

 

 

Aceasta fiindcă în urma unei legături între Aleşd şi Stara Lubovna intermediată de Presedintele Organizatie Locale UDSCR Alesd Fora Adrian si parlamentarul Adrian Merka, exista deja de anul trecut relaţii între cele două oraşe. “delegatia se afla in Slovacia la Primăria din Stara Lubovna pentru a lega relaţii şi cu actuala administraţie. Se va semna un memorandum de colaborare între Primăria din Aleşd şi Primăria din Stara Lubovna. Acesta prevede colaborare, în special, în plan cultural-artistic. Vizita este sprijinită de consulul nostru onorific la Stara Lubovna Marian Gurega”, a declarat Fora Adrian presedinte UDSCR la Aleşd.

Cele două oraşe sunt similare din punct de vedere administrativ, al reliefului, al numărului de locuitori, dar şi din punct de vedere minoritar: dacă în Aleşd trăieşte un număr mare de slovaci, în Stara Lubovna există un număr mare de evrei.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.