„Vinerea de Stand-up Comedy” la Club Ego din Aleșd

790
 

Suntem invitați să ieșim din rutină și să luăm parte la o seară de distracție inedită în orașul Aleșd.

Evenimentul denumit „Vinerea de Stand-up Comedy” va avea loc pe 9 august, de la ora 21:00, la Club Ego din orașul Aleșd. Vor fi prezenți Cristi Priză, Nae Nicolae și Cristi Manolescu. Vârsta minimă a participanților este de 15 ani iar intrarea costă de 15 RON.

Eveniment organizat de cursanții programului Leaders Explore în parteneriat cu Interact Oradea, EGO Social Lounge și SNZ Bistro.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.