Vântul face ravagii și în Aleșd: Acoperişul unui bloc s-a prăbuşit peste maşinile parcate

5593
Acoperiş bloc Aleșd parbusit

Acoperişul unui bloc din Aleșd s-a prăbuşit, miercuri după-amiază, peste maşinile parcate lângă imobil fără să rănească vreo persoană.

Din primele informaţii, este vorba de acoperişul blocului Q3. La fața locului intervin echipajele de pompieri ale Stației Aleșd pentru îndepărtarea acoperișului prăbușit peste 2 autoturisme.

Tot azi, între orele 10.40-15.00 pompierii militari bihoreni au desfășurat 11 misiuni de degajare a 3 copaci căzuți pe autoturisme, carosabil și pe o trecere de pietoni, respectiv de înlăturare a unor elemente constructive din structura acoperișurilor (tablă, țigle etc) sau părți din acoperișuri care au căzut peste autovehicule și pe carosabil ori care prezentau pericol pentru trecători.

Imaginile au fost transmise pe adresa redacției de către cititorii AlesdOnline.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.