Un tânăr căutat pentru furt găsit ascuns într-o casă în construcție din Tinăud

1422
Polița noaptea
Foto caracter ilustrativ

Urmărit național, condamnat la închisoare pentru furturi comise în două județe, depistat și încarcerat de polițiștii aleșdeni.

Marți, 20 aprilie, la ora 20.50, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Aleșd au depistat, într-o locuință aflată în construcție, în localitatea bihoreană Tinăud, un bărbat de 28 de ani, din comuna Derna, județul Bihor, urmărit național.

Judecătoria Fetești a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 4 ani, 5 luni, 10 zile și 416 zile de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. 

De asemenea, Judecătoria Oradea a emis pe numele acestuia un alt mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 3 ani de închisoare în regim de detenție, tot pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepselor la care a fost condamnat.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.