26.5 C
Aleşd
marți, 21 mai 2024
Blue Container Aleșd
 

Un șofer din Aleșd a rămas fără permis pentru 3 luni. A fost prins conducând cu 156 de km/h

Cipleu Sorin Leontin - PSD Alesd  

A rămas fără permis pentru 3 luni, după ce a fost depistat de polițiști în trafic, în timp ce conducea cu viteză excesivă.

La data de 11 aprilie, la ora 19.11, pe D.N.1 Y, în afara municipiului Oradea, polițiștii Serviciului Rutier Bihor – Biroul Drumuri Naționale și Europene au depistat în trafic un bărbat de 26 de ani, din localitatea Aleșd, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 156 de km./h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 90 de km./h.

Conducătorul auto care a depăşit limita legală de viteză cu peste 65 de km/h a fost sancţionat contravenţional cu 9 – 20 de puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.    

Ciprian Blejan

Tot joi, 11 aprilie, polițiștii Serviciului Rutier Bihor – Biroul Drumuri Naționale și Europene, alături de polițiștii Biroului Rutier Oradea, de cei ai Biroului Rutier Salonta, de polițiștii Poliției orașului Aleșd și de polițiști de la secțiile rurale de poliție din zona de acțiune, au desfășurat ample acțiuni pe D.N.1, D.N. 19, D.N. 76 și D.N. 79, în paralel cu polițiștii serviciilor rutiere Cluj, Arad și Satu Mare, pentru combaterea excesului de viteză sau a vitezei neadaptate la condițiile de drum, a depășirilor neregulamentare, dar și a altor cauze generatoare de accidente rutiere.

În cadrul acțiunilor de pe cele patru drumuri naționale, în care au fost angrenați 65 de polițiști din Bihor, au fost utilizate 23 de aparate radar, dispuse în cascadă și o aeronavă fără pilot (dronă).

Dintre cele 329 de sancțiuni aplicate, cu amenzi în valoare de 206.504 lei, majoritatea, respectiv 273 de sancțiuni, au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, au fost sancționate 14 depășiri neregulamentare, iar 42 de sancțiuni au fost pentru alte abateri săvârșite în trafic.

De asemenea, în cadrul acțiunii rutiere, polițiștii bihoreni au reţinut 39 de permise de conducere, dintre care 24 pentru depășirea limitelor legale de viteză, 14 pentru depășiri neregulamentare și unul pentru alte abateri.

Totodată, au fost reținute 7 certificate de înmatriculare.

Polițiștii rutieri și de ordine publică din Bihor continuă acțiunile pe drumurile publice din județ, și la sfârșit de săptămână, pentru a combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și pentru siguranța tuturor participanților la traficul rutier.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,526FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
994CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,580AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI