10.3 C
Aleşd
marți, 27 februarie 2024

Trenurile de pe ruta Aleșd – Cluj Napoca, înlocuite cu autobuze și autocare

Guvernul României a adoptat Ordonanța de Urgență nr. 131/2023 pentru modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul transportului feroviar, astfel incât călătorii din zonele afectate de inchiderile de linii cauzate de lucrările de modernizare a căii ferate, să fie preluați și transportați cu autocare/autobuze de inlocuire a trenurilor de călători afectate de închiderile de linii.

- Publicitate -

Începând cu data de 08.01.2024, Interregional Călători, ca urmare a închiderii liniei pe tronsonul Aghireș-Aleșd, pune în circulație autocare/autobuze pentru înlocuirea trenurilor afectate, conform mersului de tren/auto atașat mai jos.

IRC-Mersul-Auto-din-08.01.2024

Astfel, pe ruta Cluj-Napoca – Oradea se va circula cu autocare/autobuze de înlocuire prin Huedin și feroviar pe rută ocolitoare, prin Jibou – Marghita, iar pe ruta Cluj-Napoca – Huedin se va circula cu autocare/autobuze de înlocuire, sau feroviar până la Aghireș și cu autocare/autobuze de înlocuire între Aghireș și Huedin.

Pasagerii din autocarele/autobuzele de înlocuire tren de călători fac dovada dreptului la călătorie în baza legitimațiilor de călătorie pe calea ferată, emise de Interregional Călători, valabile pentru trenurile înlocuite.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,941FaniÎmi place
1,743CititoriConectați-vă
36CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,550AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI