Teste rapide antigen SARS-CoV-2 cu rezultat în 15 min la Spitalul Orășenesc Aleșd

979

În contextul epidemiologic actual, Spitalul Orășenesc Aleșd vine în sprijinul tuturor persoanelor interesate, prin efectuarea la cerere (contra cost) de teste rapide antigenice, menite să asigure depistarea infecției cu virusul SARS-COV 2. 

 

​Testele rapide, la cerere se vor efectua în cadrul unității sanitare pentru suma de 50 lei/test rapid

​Menționăm că testele utilizate respectă dispozițiile legale în vigoare, care impun ca acestea să fie realizate în cadrul unor unități medicale avizate de Ministerul Sănătății și implicit sunt efectuate în conformitate cu respectarea parametrilor stabiliți de lege. Testele sunt avizate de Ministerul Sănătății și implicit autorizate de ANMDMR, putând fi utilizate în domenii precum activități sportive precum și în alte domenii de activitate.

​Recoltarea probelor pentru testele rapide la cerere, contra cost se realizează de Luni – Duminică în intervalul orar 08:00 – 19:00, la sediul Spitalului Orășenesc Aleșd, situat în Strada 1 Decembrie, nr. 3, jud. Bihor. 

​Interpretarea testelor se face în termen de 15-20 minute de la recoltare de către medicul curant, urmând a se elibera o adeverință care atestă efectuarea testării precum și rezultatul acesteia, care se remite persoanei care a solicitat testarea fie personal sau comunicată prin e-mail solicitantului.

​Informații suplimentare pot fi solicitate telefonic la numărul de telefon: 0371 149 889, respectiv la adresa de e-mail: [email protected] , de Luni – Vineri în intervalul orar 08:00 – 15:00.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.