Tânără de 21 de ani din Aleșd condamnată la închisoare pentru tâlhărie calificată

2598
Reținută de poliție
Foto caracter ilustrativ


Condamnată la închisoare pentru tâlhărie calificată, depistată și încarcerată de polițiștii bihoreni.

Vineri, 2 aprilie, pe raza municipiului Oradea, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor împreună cu polițiștii Postului de Poliție T.F. Episcopia au depistat o tânără de 21 de ani, din Aleșd, județul Bihor.

Judecătoria Oradea a emis pe numele acesteia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnată la 3 ani și 264 de zile de închisoare în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cea în cauză a fost încarcerată în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepsei la care a fost condamnată.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.