Se extinde Liceul Constantin Șerban din Aleșd

1161
Liceul Constantin Șerban din Aleșd

Încă din primul mandat al primarului Ioan Todoca au fost renovate toate școlile și grădinițele din oraș. Acum au început lucrările la un nou corp de clădire la Liceul Constantin Șerban.

„Corpul va avea 8 săli de clasă pe două etaje și o sală multifuncțională la nivelul 3. Construcția e finanțată prin Programul Național de Dezvoltare Locală PNDL 2. Lucrarea e executată de firma Da Vinci, termenul de execuție este de 24 luni, iar valoarea investiției e de 3.500.000 lei. Era necesară construirea unui nou corp de clădire fiindcă adresabilitatea e foarte ridicată. Liceul Constantin Șerban are 2000 de elevi în clasele 1-12, iar renumele școlii a crescut în urma performanțelor copiilor: 99% iau Bacalaureatul și tot atâția intră la facultate”, explică primarul Ioan Todoca investiția realizată la liceul din Aleșd.

La finalizarea proiectării, primarul spunea că imobilul va avea încălzire cu pompe de căldura.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.