Se aşteaptă depunerea ofertelor pentru construirea Complexului Sportiv de la Pădurea Neagră

344

Agenția de Dezvoltare Durabilă a județului Bihor așteaptă depunerea ofertelor pentru serviciile de proiectare și execuție a lucrărilor de construire la Complexul Sportiv de la Pădurea Neagră.

„În acest complex sportiv se vor desfășura activități sportive și competiționale la nivel profesionist, precum și activități socio-culturale și de agrement pentru publicul larg. El va include o pensiune turistică de minim 3 margarete, un bazin de înot și un bazin pentru copii, un teren de sport multifuncțional de 20×40 metri, un teren de fotbal de 90×60 metri cu gazon sintetic, aparate de fitness exterioare, dotări de bucătărie, parcaje, împrejmuiri și porți de acces”, a precizat Vitalyos Barna, directorul executiv al Agenției.

Valoarea estimată a investiției este de 5.123.500,46 lei fără TVA, din care 156.900 lei reprezintă servicii de proiectare, iar 4.966.600,46 lei execuție lucrări. Criteriul de atribuire a contractelor va fi prețul cel mai mic. Durata de execuție a lucrărilor este de 15 luni de zile începând de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor/serviciilor, din care trei luni pentru prestarea serviciilor de proiectare tehnică și 12 luni pentru execuția efectivă a lucrărilor.

În ceea ce privește capacitatea tehnică și profesională a ofertanților, aceștia trebuie să fi executat lucrări similare în ultimii 5 ani de zile, în valoare cumulată de cel puțin 5 milioane de lei din maximum 3 contracte.

Ofertele tehnico-financiare ale companiilor sunt așteptate până luni, 19 august 2019, ora 15:00, prin intermediul Sistemului Electronic de Achiziții Publice.

Mai multe informații privind această procedură simplificată de achiziție publică se pot obține consultând website-ul:

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.