8.1 C
Aleşd
luni, 27 martie 2023

Școala “Primară Nr.1” și Biblioteca “Octavian Goga” din Aleșd vor fi reabilitate și modernizate

Urmărește-ne și pe Google News

Aleșdul a mai câștigat, două proiecte de eficientizare energetică având ca sursa de finantare Administratia Fondului de Mediu.

- Publicitate -

Proiectele de eficientizare energetică vizează Școala Primară Nr.1, acolo unde valoarea proiectului este de 3.369.828 lei și Biblioteca Octavian Goga, unde valoarea proiectului este 4.598.352lei.

O parte din lucrarile prevazute in cele 2 proiecte cuprind, anvelopare exterioara, termoizolarea planșeului de pod, inlocuire sisteme de incalzire, înlocuirea elementelor vitrate cu altele mai performante energetic, pentru cresterea eficienței energetice a instalației electrice se propune înlocuirea în totalitate a corpurilor de iluminat.

Cladirile vor fi dotate cu instalatii de ventilare cu recuperator de caldura pentru a diminua pierderile de caldura, panouri solare fotovoltaice pentru producere energie electrică, si multe altele.

Scopul acestor proiecte este de crestere a eficientei energetice a cladirilor publice, modernizarea conditiilor de studiu, reducerea costurilor de functionare, utilizarea resurselor naturale, reducerea risipei energetice“, a precizat primarul orașului Aleșd.

Reamintim că Primăria Aleșd a depus în ultimele 12 luni, 9 proiecte de investiții pentru finanțare prin fonduri europene în valoare de peste 9 milioane de euro.

- Publicitate -
- Publicitate -
 
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

32,779FaniÎmi place
1,768CititoriConectați-vă
41CititoriConectați-vă
1,420AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI