Pompierii aleșdeni şi-au îmbunătăţit dotările cu un container/rezervor unic în ţară (foto/video)

1277
autospecială de intervenţie Aleșd
Foto ©️ AlesdOnline
 

Pompierii aleșdeni şi-au îmbunătăţit dotările cu un container/rezervor, care poate transporta 7.000 de litri de apă oriunde în judeţ, pentru a alimenta alte autospeciale, fie pentru a fi folosit direct la stingerea unor incendii, containerul având şi tun de apă.

Containerul a fost montat pe o autospecială de intervenţie practic, o autospecială de intervenţie a fost dotată cu un rezervor mare, o motopompă şi un tun de apă. „Avem un rezervor de 7.000 de litri şi o motopompă performantă amplasate pe un container, formând astfel un Abroll de intervenție capabil să intervină în orice moment”, a declarat pentru AlesdOnline, Bila Samuil, comandantul stației din Aleșd.

Acest container/rezervor este foarte important pentru pompierii aleșdeni, deoarece misiunile lor a fost îngreunate din lipsa rețelelor de apă (hidranți) și specificul raionului de intervenției. Noul utilaj poate suplini rapid nevoia de apă la intervenţiile militarilor.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.