Alertă maximă în Bihor din cauza unui deţinut evadat

1020
Foto © BALLA MIKLOS

Vineri, 23 septembrie, Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor a fost sesizat de reprezentanți ai Penitenciarului Oradea că în jurul orei 08.00, BALLA MIKLOS, de 24 de ani, din comuna Roșiori, sat Vaida, județul Bihor, deținut în regim deschis la Penitenciarul Oradea, a părăsit locul de muncă de la o societate comercială din municipiul Oradea, unde lucra în regim deschis.

 

Acesta se afla în executarea unei condamnări de 1 an și două luni închisoare, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii bihoreni s-au mobilizat de urgență și acţionează în sistem integrat cu politiștii din judeţele limitrofe, pentru depistarea acestuia.Totodată, pentru prinderea acestuia, Poliția Bihoreană a organizat filtre în trafic pe raza întregului județ, informează comisar IPJ Bihor, Alina Dinu.
SEMNALMENTE: înălţime 1,65 m, faţă ovală, ten măsliniu, ochii căprui, păr negru.

 

ÎMBRĂCĂMINTE: Pantaloni de trening albaștri, tricou negru, bluză cu mânecă lungă de culoare deschisă, bască neagră cu inscripție albă, pantofi sport.

 
Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.