Polițiștii din Aleșd au capturat 1,6 metri cubi de lemn de foc fără acte, la Peștiș

614
căruță - lemne
Foto caracter ilustrativ

Duminică, 30 septembrie a.c., la ora 09.30, polițiștii Secţiei nr.11 de Poliţie Rurală Valea lui Mihai au depistat un bărbat de 35 de ani, din comuna Șimian, județul Bihor, în timp ce tăia trei arbori nemarcați, dintr-o pădure de pe raza comunei Șimian.

Materialul lemnos, în volum de 0,25 metri cubi şi motofierăstrăul au fost ridicate în vederea confiscării, iar cel în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr. 171/2010.

Tot duminică, 30 septembrie a.c., la ora 15.00, pe D.N.1H, în localitatea bihoreană Peștiș, polițiștii de ordine publică din Aleșd au depistat în trafic doi bărbați de 49 și 23 de ani, ambii din Aleșd, în timp ce transportau cu două căruțe 1,6 metri cubi de lemne de foc, de esențe carpen și gorun, în valoare de 212 lei, fără documente legale.

Materialul lemnos fără documente legale a fost ridicat în vederea confiscării, iar cei doi au fost sancționați contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

De asemenea, duminică, 30 septembrie a.c., la ora 15.00, pe D.N.1, în localitatea bihoreană Borod, polițiștii Secției nr.1 de Poliţie Rurală Borod au depistat în trafic un tânăr localnic de 19 ani, în timp ce transporta cu o căruță 0,8 metri cubi de lemne de foc, de esență fag, în valoare de 150 lei, fără documente legale.

Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării, iar cel în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.