Polițiștii au prins un hoț care a spart o casă parohială în Aleșd!

2392
Reținut de polițiști
Foto caracter ilustrativ
 

Bănuit de furt dintr-un imobil, cercetat de polițiștii din Aleșd. 

Joi, 11 februarie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Aleșd au identificat și cercetat un tânăr de 22 de ani, din comuna Halmășd, județul Sălaj, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii aleșdeni îl bănuiesc pe acesta că, la 26 ianuarie a.c., în intervalul orar 14.10 – 14.29, ar fi pătruns pe poarta lăsată închisă, dar neasigurată, în curtea unui imobil din Aleșd, iar apoi, prin efracție, în interiorul imobilului și ar fi sustras un telefon mobil.

Bunul sustras a fost recuperat și restituit proprietarului.

Polițiștii aleșdeni continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.