Polițiști din Aleșd agresați de un bărbat din Peștiș

2968
Poliția noaptea
Foto caracter ilustrativ

Doi polițiști din Aleșd au fost agresați de un bărbat din Peștiș. Oamenii legii au fost chemați marți noaptea să intervină la un conflict în localitatea bihoreană Peștiș.

Bărbatul, care s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice, i-a rupt hainele unuia dintre agenți și l-a lovit pe un al doilea. Suspectul în dosar a fost reținut pentru 24 de ore. El este acuzat de ultraj.

„S-a intervenit la un scandal într-o familie din Peștiș, iar unul dintre bărbați a devenit recalcitrant cu polițiștii. Unuia i-au rupt hainele, pe celălalt l-au lovit. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore”, a declarat pentru bihon.ro, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, Rodica Popa.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.