Polițistă filmată în timp ce traversează strada ilegal în Aleșd

4627
Polițistă ce traversează printr-un loc nepermis
Foto captură video

Ca orice om care se grăbeşte, şi o polițistă, a traversat strada prin loc nepermis. Şi-o fi zis, probabil, „las’, că nu mă vede nimeni”.

Însă un bărbat a filmat întreaga scenă și a luat-o la rost pe polițistă spunându-i că el a luat amendă când a traversat strada prin același loc. Răspunsul polițistei nu a întârziat să apară: „Da foarte bine, tot pe acolo o să trec și înapoi”, mărturisește autorul imaginilor. 

Mai mult acesta mărturisește că, după ce și-a făcut cumpărăturile, polițista chiar a traversat strada exact prin același loc.

În urma apariției filmării pe reţelele de socializare, polițiștii s-au autosesizat și au demarat verificări. „Polițista a fost identificată, aceasta își desfășoară activitatea în cadrul Secției 1 Borod și se afla în timpul serviciului. La finalizarea verificărilor aceasta urmează să fie sancționată contravențional cu amendă în valoare de 290 de lei pentru traversarea neregulamentară potrivit prevederilor codului rutier”, a precizat, Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al poliției Bihor.

Imaginile sunt din centrul orașului Aleșd, filmuleţul, deşi are doar câteva secunde, odată postat pe reţelele de socializare, a stârnit reacţii dintre cele mai diverse.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.