Pieton beat, accidentat în timp ce traversa neregulamentar strada, la Aleșd

972
Accident în Aleșd 2
Foto ©️ AlesdOnline

Un bărbat în vârstă de 59 de ani a fost accidentat de o mașină în timp ce traversa neregulamentar strada, în orașul Aleșd. Accidentul s-a produs vineri seară, în jurul orei 19.25, pietonul ajungând la spital.

 

„Vineri, 12 martie, în jurul orei 19.25, în localitatea bihorenă Aleșd, o femeie de 69 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.1, pe direcția Oradea – Cluj, a accidentat un bărbat de 59 de ani, din comuna Săcădat, județul Bihor, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea neregulamentară a părţii carosabile, fără a purta echipament reflectorizant fluorescent şi având o concentrație alcoolică de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a precizat comisarul-șef Alina Fărcuța.

Citeste si …

În urma impactului, pietonul a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Polițiștii Biroului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Accident în Aleșd 3
Accident în Aleșd
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.