Oseminte găsite de localnici în subsol unui bloc din Aleșd! Se presupune că ar fi ale unui bărbat dispărut (video)

2893
Foto ©️ AlesdOnline

Descoperirea a fost făcută de doi localnici în subsolul blocului X13 din Aleșd după ce au intrat pentru a verifica instalația de canalizare.

 

Cei doi au găsit miercuri osemintele unei persoane într-o încăpere de la subsolul blocului. Din informațiile preliminare, se presupune că ar putea fi ale unui bărbat din oraș, care a dispărut în urmă cu mai bine de 25 de ani.

Locuitorii susțin că acestea ar aparține unui bărbat dat dispărut în luna decembrie a anului 1997 a cărui dantură ar fi fost recunoscută de unul dintre nepoții săi. Acesta nu s-a mai întors acasă și nu au fost primite până acum informații despre locul în care se află.

Dacă declarațiile locuitorilor se confirmă sau nu urmează să stabilească polițiștii din Aleșd, care continuă cercetările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, pentru identificarea persoanei și pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs decesul.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.