Oseminte descoperite în subsolul unui bloc din Aleșd

4985
Foto ©️ AlesdOnline

Locatarii blocului X13 din Aleșd au descoperit, în această dupa-amiaza, oseminte care par a fi umane, la fața locului au ajuns polițiști criminalisti.

 

Locatarii care au descoperit oseminte – un craniu si fragmente de oase – au sunat la 112, iar la fata locului au mers politisti de la Serviciul Criminalistic din cadrul poliției Aleșd.

Echipa prezentă în momentul redactării acestei știri ridica de la fata locului oasele descoperite, care la prima vedere par vechi si de natura umana.

Update: „Miercuri, 11 mai, la ora 15.50, polițiștii bihoreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de administratorul unui bloc de locuințe din orașul Aleșd, județul Bihor, că, într-o boxă din subsolul imobilului, care nu mai fusese deschisă de aproximativ 10 ani, a descoperit oseminte umane. Polițiștii de investigații criminale din Aleșd s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au constatat că datele sesizate se confirmă, fiind vorba de un schelet uman, aparent întreg, neidentificat deocamdată”, a precizat pentru AlesdOnline, comisarul-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța.

Osemintele au fost transportate la Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea expertizării și stabilirii cauzei decesului.

Locuitorii susțin că acestea ar aparține unui bărbat dat dispărut în luna decembrie a anului 1996 a cărei dantură ar fi fost recunoscută de unul dintre nepoții săi. Acesta nu s-a mai întors acasă și nu au fost primite până acum informații despre locul în care se află.

Dacă declarațiile martorilor se confirmă sau nu urmează să stabilească polițiștii din Aleșd, care continuă cercetările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, pentru identificarea persoanei și pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs decesul.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.