OCPI Bihor sistează activitatea cu publicul la Aleșd

1372
Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Aleșd
Foto ©️ AlesdOnline

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Bihor sistează activitatea de relații cu publicul la ghișeu pentru sediul din localitatea Aleșd, strada Bobâlna nr. 20, în perioada 18 – 29.01.2021.

Măsura a fost luată în scopul prevenirii și limitării răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2. Ghișeele și birourile de relații cu publicul rămân deschise, în continuare, la sediile Birourilor de Cadastru și Publicitate Imobiliară din localitățile Oradea, Beiuș, Marghita și Salonta.

Persoanele fizice și juridice autorizate să execute lucrări de specialitate, notarii publici și celelalte persoane care au acces, pe bază de user și parolă, la sistemele informatice ale Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) vor continua să utilizeze aceste servicii on-line.

Cetățenii pot solicita on-line extrase de carte funciară pentru informare și extrase din plan cadastral pe ortofotoplan, accesând adresa de internet http://epay.ancpi.ro sau prin intermediul birourilor notariale sau a persoanelor fizice/juridice autorizate să execute lucrări de cadastru.

De asemenea, stadiul soluționării cererilor/dosarelor înregistrate în aplicația informatică poate fi consultat accesând site-ul www.ancpi.ro, secțiune ”urmărire cerere RGI”.

Sesizările, petițiile și memoriile vor putea fi transmise, în continuare, prin corespondență, folosindu-se mijloacele de comunicare electronică (bh@ancpi.ro) sau poștă, pe adresa: Oradea, str. Armatei Române nr. 1A, cod poștal 410087, jud. Bihor.

Numerele de telefon și adresele de e-mail destinate beneficiarilor serviciilor oferite de OCPI Bihor sunt următoarele:

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.