Nuntă cu circa 100 de invitați oprită de polițiști, în Aleșd

3169
poliția Orașului Aleșd -80

Poliţiştii au întrerupt o nuntă la care erau circa o sută de persoane ce se desfăşura la un restaurant din Aleșd şi au aplicat amenzi administratorului unităţii în valoare de 3.000 de lei.

„Sâmbătă, 22 mai, în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Aleșd s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că într-un restaurant din localitatea bihoreană Aleșd, se desfășura un eveniment privat (nuntă) încălcându-se astfel prevederile legale cu privire la interzicerea organizării de evenimente (nunți, botezuri, mese festive etc.).

În momentul intervenției polițiștilor, în locația respectivă se aflau aproximativ 100 de persoane. Evenimentul a fost întrerupt de polițiștii bihoreni.

În consecință, administratorul restaurantului respectiv a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19″, transmite Ioana Lascu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Potrivit reglementarilor în vigoare, se interzice organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive etc.).

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.