Nou! Teste pentru determinarea anticorpilor IgG/IgM COVID 19 la Spitalul Orășenesc din Aleșd

906
Policlinica Aleșd
Foto ©️ AlesdOnline

Începând de miercuri, 02.06.2021, Spitalul Orășenesc Aleșd efectuează la cerere teste de detecție anticorpi IgG / IgM. 

Testul se va realiza contra cost respectiv pentru suma de 70 lei/test.

​Efectuarea testelor se va face în cadrul laboratorului de analize situat în incinta Ambulatorului (Policlinica) din Aleșd, Strada P-ta Unirii, de Luni – Vineri în intervalul orar 08:00 – 10:00.

Analiza serologică a anticorpilor IgG este utilă pentru a evidenția cine și câte persoane au trecut prin infecția cu COVID-19. 

Anticorpii de tip IgG reprezintă răspunsul imun al organismului la virus; mai exact, anticorpii eliberați de organism în lupta cu virusul, și indică faptul că pacientul a avut infecția COVID-19.

Prezența acestor anticorpi indică inclusiv faptul că o persoană asimptomatică sau care a dezvoltat o formă ușoară, ce putea fi ușor atribuită unui alt tip de infecție respiratorie, a dezvoltat anticorpi.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.