La Ștrandul Termal din Aleșd se execută lucrări de reparații și întreținere. Abia din 1 iunie ar putea fi deschis

843
SPUMA PARTY la Ștrandul Termal din Aleșd-800x450
Foto © AlesdOnline

Momente numai bune pentru administrația locală să facă lucrări de reparații la Ștrandul Termal din Aleșd, pentru ca locația să primească amatorii de înot și soare în condiții foarte bune.

Lucrările de reparații și întreținere nu s-au încheiat, iar administrația locală estimează că acesta va fi deschis abia la începutul lunii viitoare.

”De săptămâna viitoare încep lucrările de reparații și întreținere la Ștrandul Termal din Aleșd. Estimăm că ștrandul se va deschide în jurul datei de 1 iunie, asta dacă și condițiile meteo sunt favorabile”, a declarat pentru AlesdOnline, primarul, Ioan Todoca.

Ștrandul Termal din Aleșd are un bazin special amenajat pentru copii cu adâncimi de 30 cm, respectiv 60 cm. Ștrandul are un bazin pentru înot cu o adâncime maximă de 1,8. Pentru doritori, ștrandul are și un bazin cu apă termală cu o adâncime maximă de 1,3 metri pentru tratament.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.