Încep lucrările la noua centură de ocolire a Aleșdului pe străzile Tudor Vladimirescu, Octavian Goga, Nasterea Sf. Ioan Botezatorul, Ion Ratiu si Vișinului

1505
Centura Aleșd
Foto captură video ©️ Marin Marian

Asocierea de firme SC Drum Asfalt SRL si SC Trameco SRL, transmite că începand de luni 03-10-2022 vor incepe lucrarile de: relocare utilitati, demolare si construire, pe sectorul de drum cuprins intre:

 

km. (1+280) – (2+860) al variantei de ocolire a orasului Alesd, respectiv prin terenurile agricole situate pe malul stang al vaii Soimul (in zona statiei de epurare a orasului Alesd), strada Tudor Vladimirescu, strada Octavian Goga, strada Nasterea Sf. Ioan Botezatorul, strada Ion Ratiu, strada Visinului.

In baza celor de mai sus solicitam proprietarilor de imobile afectati de coridorul de expropriere al variantei de ocolire a orasului Alesd sa-si demonteze/recupereze acele materiale sau instalatii care pot fi refolosite sau valorificate.

In acest sens constructorul isi anunta disponibilitatea de a oferi asistenta tehnica in procesul de demontare a materialelor care pot fi refolosite (panouri de gard; plasa de gard; instalatii de automatizare la porti; etc.).

Refacerea bransamentelor si racordurilor la retelele de utilitati publice (apa, canalizare si energie electrica) se va executa, in limita posibilitatilor, fara intreruperea furnizarii utilitatilor publice.

Reamintim că, Curtea de Apel Oradea a decis că Guvernul trebuie să refacă indicatorii tehnico-economici pentru centura Aleşd şi a mai decis ca circulaţia pe şoseaua ocolitoare se suspendă, până la pronunţarea instanţei de fond.

Citește pe același subiect:

 

Urmărește-ne și pe Google News