25.3 C
Aleşd
sâmbătă, 13 iulie 2024
Blue Container Aleșd

Încep lucrările de Eficientizare Energetică la Creșa și Grădinița din Aleșd

Un nou proiect de eficientizare energetică a fost lansat în orașul Aleșd, vizând creșa și grădinița din localitate. Valoarea totală a acestui proiect se ridică la 5.350.000 de lei, fără TVA.

Acest proiect are ca scop îmbunătățirea eficienței energetice a clădirilor instituțiilor de învățământ preșcolar, prin implementarea unor măsuri care vor reduce consumul de energie și vor îmbunătăți condițiile de confort pentru copii și personalul didactic.

Investiția include modernizarea sistemelor de încălzire, instalarea de panouri solare și alte soluții tehnologice avansate pentru a asigura un mediu sustenabil și eficient din punct de vedere energetic. Aceste măsuri vor contribui semnificativ la reducerea costurilor de întreținere și la protecția mediului.

“Primăria Aleșd își exprimă angajamentul pentru dezvoltarea durabilă și pentru crearea unor condiții optime în instituțiile de învățământ, în beneficiul comunității locale. Lucrările vor începe în curând”, a precizat primarul orașului Aleșd, Ioan Todoca.

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,846FaniÎmi place
1,734CititoriConectați-vă
988CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,620AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI