21.2 C
Aleşd
duminică, 23 iunie 2024
Blue Container Aleșd

Incendiu la un bloc din Aleşd (video)

 

Un incendiu a izbucnit duminică seară la un apartament situat la etajul unu în blocul M2 din orașul Aleșd. 4 persoane au fost evacuate de pompieri.

La faţa locului s-au deplasat de urgență pompierii Staţiei Aleşd.

În urma efectuării recunoașterii la fața locului, pompierii militari au constatat că incendiul se manifesta în dormitorul apartamentului, al cărui proprietar era plecat de acasă, locuința și casa scării, de la nivelul etajului 1 până la 4, fiind inundate cu fum.  

După pătrunderea în apartament, forțele de intervenție au găsit în hol, un câine care murise asfixiat cu fum.

Concomitent cu acțiunea de localizare și lichidare a incendiului, echipajele de pompieri au procedat la verificarea apartamentelor, pentru preîntâmpinarea intoxicării cu fum a locatarilor și evacuarea a patru locatari din două apartamente în care pătrunsese fum. 

După stingerea focarelor de incendiu, în jurul orei 23.40, pompierii militari au acționat în continuare la fața locului pentru ventilarea casei scării, cercetarea circumstanțelor determinante ale evenimentului și pentru înlăturarea efectelor negative ale acestuia, până în jurul orei 02.20.  

Cercetările efectuate au indicat drept cauză probabilă a incendiului, un acumulator electric defect

Echipajele de pompieri au reușit să împiedice propagarea flăcărilor la celelalte încăperi ale locuinței și la apartamentele învecinate, salvând astfel bunuri de o valoare semnificativă.

În urma evenimentului, a ars patul din dormitorul afectat de flăcări și s-au degradat elemente de mobilier și alte bunuri din aceeași încăpere.

Din fericire, nu au existat persoane rănite.

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,740FaniÎmi place
1,736CititoriConectați-vă
993CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,610AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI