7 C
Aleşd
vineri, 24 martie 2023

”ÎMI PASĂ DE COPILUL MEU, ne pasă de copiii noștri!” (foto)

Urmărește-ne și pe Google News

Dorința de a face ceva, de a veni în sprijinul sistemului educațional, de a pune umărul la educația și dezvoltarea copiilor, a fost piatra de temelie a înființării unei asociații de părinți.

- Publicitate -

ASOCIAȚIA PĂRINȚILOR CONSTANTIN ȘERBAN ALEȘD – a luat ființă în cursul anului 2020 și și-a propus dezvoltarea unui parteneriat între părinți și instituția de învățământ ce are ca scop susținerea și promovarea intereselor copiilor din școală. Asociația își propune să inițieze proiecte educative (științifice, cultural artistice, ecologice, moral civice și turistice) și să sprijine școala în realizarea activităților privind întreținerea și modernizarea bazei materiale.

În identificarea și buna desfășurare a proiectelor sunt implicate și cadrele școlare, profesorii – deschiși și implicați, fără de care implementarea și derularea acestora nu ar fi posibilă.

Sfârșitul anului 2021 a venit cu finalizarea primului proiect al Asociației. ,,Să cântăm chitara mea!”, un proiect prin care, cu ajutor din partea Primăriei orașului Aleșd dar si a părinților care s-au implicat prin donații și sponsorizări, s-a reușit achiziționarea a mai multor instrumente, precum: 6 chitare, o pianină, un cajon, și un set de 20 de clopoței muzicali. Instrumentele sunt la dispoziția copiilor, sunt folosite la orele de muzică și dau ocazia celor interesați să le cunoască și să le aprofundeze.

În planurile de viitor ale asociației regăsim proiecte din diverse domenii, următorul însă care se pregătește să capteze toate eforturile, mai ales cele financiare, este dotarea laboratoarelor de fizică și chimie ale școlii (aparaturi, substanțe).

“Din inițiativa părinților, pentru sprijinul și susținerea copiilor, cu ajutorul sponsorilor și cu implicarea profesorilor ,,NE PASĂ DE COPIII NOȘTRI!,, nu este doar un slogan motivațional ci este sloganul reușitei copiilor noștri. Este scopul care ne unește, ne motivează și ne determină să acționăm. Sunt invitați toți părinții să se alăture la aceste acțiuni putând contacta Asociația Părinților Constantin Șerban la adresa de e-mail, [email protected]“, transmit reprezentanții asociației.

- Publicitate -
- Publicitate -
 
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

32,763FaniÎmi place
1,768CititoriConectați-vă
41CititoriConectați-vă
1,420AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI