Echipajele ISU Crişana au reluat căutările in cazul bărbatului care s-a răsturnat cu maşina într-un canal de lângă Aleşd

1499

Miercuri, 4 mai 2016  scafandrii bihoreni au reluat căutările bărbatului care s-a răsturnat cu maşina în canalul de fugă de lângă Aleşd.

 

Potrivit  purtătorului de cuvânt al ISU Crişana, la misiune au participat echipajul cu barcă din cadrul staţiei Aleşd şi echipajul de scafandri din cadrul Detaşamentului 2 Oradea. De asemenea, a fost prezent şi un echipaj de prim ajutor calificat din aceeaşi unitate.

Au verificat lacul de acumulare Lugaş si  „În pofida eforturilor echipajelor mobilizate, persoana căutată nu a fost găsită”, a precizat  purtătorului de cuvânt al ISU Crişana.

Reamintim:

Auto-accidentarea s-a petrecut in zona cunoscută de localnici „platoul de la Criş”. Şoferul autoturismului Volkswagen Touareg, un bărbat de 60 de ani, a căzut de pe un pod ce trece peste canalul care alimentează hidrocentrala din zonă. Un localnic a alertat salvatorii prin numărul de urgenţă 112, iar salvatori au scos maşina din apă, dar şoferul nu se afla în interior.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.