„DorAdi” cea mai nouă rotiserie din Aleșd

2116
 

„Carmangeria Nuestral”, deține și rotiseria „DorAdi”, situată pe strada 1 Decembrie, Nr.5A din Aleșd. Rotiseria funcționează în regim de takeaway.

 

Oferta rotiseriei este creată în jurul cărnii atent selecționată, și preparată la rotisor. Echipamentul folosit este recunoscut pentru calitate, tehnologia sa asigurând o gătire uniformă a cărnii ce devine crocantă pe exterior și extrem de fragedă la interior. Designul cuptorului beneficiază de o suprafață de sticlă, ceea ce oferă transparență procesului de gătire, permițând vederea preparatelor înainte de a le fi servite.

Astfel, la „DorAdi” vei găsi produse precum puiul rotisat întreg sau la jumătate, ceafă, pulpe, cartofi pai și gratinați și ciolan cu fasole

Tot aici găsești platouri festive pentru orice ocazie!
Fie doriți un platou de Crăciun, de Revelion, de Paști sau pur și simplu doriți să vă delectați cu niște preparate gustoase!

Pentru comenzii, numărul de telefon este 0753. 886.261.

Programul este de luni până duminică, de la ora 08.00 la 19.00.

De asemenea, la „Carmangeria Nuestral”, puteți găsi o gamă variată de produse: salamuri, specialitati, afumaturi, carnati, parizer, tobe, rulade, semipreparate, carne proaspătă de: porc, vita și pui, mezeluri. Societatea se aprovizionează zilnic cu carne!

 

Urmărește-ne și pe Google News