Doi copii din Aleșd au ajuns în stare gravă în spital după ce s-au jucat cu benzină (video)

5906
Sumrd Aleșd
Foto ©️ AlesdOnline

Doi copii din orașul Aleșd au ajuns, joi, în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Oradea după ce s-au jucat cu benzină.

 

Incidentul a avut loc joi, 29 aprilie, în jurul orei 17:23, pe strada Oborului din Aleșd. La fața locului au fost mobilizate echipajele de pompieri militari paramedici din cadrul Stației Aleșd, două echipaje SAJ Bihor și elicopterul SMURD.

”Echipajele de pompieri medicali – paramedici din cadrul Stației Aleșd, două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean și elicopterul SMURD au intervenit pe Strada Oborului din Aleșd, unde doi copii care s-au jucat cu benzină și cu o sursă de foc au suferit arsuri. Apelul care sesiza nefericitul eveniment a fost primit în dispeceratul comun ISU-SAJ la ora 17:23. Echipajele medicale ajunse de urgență la fața locului au acordat ingrijirile necesare celor doi copii în vârstă de 5, respectiv 9 ani. Aceștia au suferit arsuri – unul la nivelul aparatului respirator, iar celălalt la mâini, torace și față. Cei doi minori au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Oradea. Medicul care încadrează echipajul de pe elicopterul SMURD a însoțit unul dintre copii în ambulanța SMURD, deoarece aceștia nu au putut fi preluați de elicopter din cauza stării de agitație pe care o prezentau”, a precizat, Camelia Roșca, maior ISU Crișana.

În prezent, cei doi copii sunt investigați de medici, la UPU Oradea.

Știre în curs de actualizare …

 

Urmărește-ne și pe Google News