Doi copii din Aleșd au ajuns în stare gravă în spital după ce s-au jucat cu benzină (video)

5792
Sumrd Aleșd
Foto ©️ AlesdOnline

Doi copii din orașul Aleșd au ajuns, joi, în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Oradea după ce s-au jucat cu benzină.

Incidentul a avut loc joi, 29 aprilie, în jurul orei 17:23, pe strada Oborului din Aleșd. La fața locului au fost mobilizate echipajele de pompieri militari paramedici din cadrul Stației Aleșd, două echipaje SAJ Bihor și elicopterul SMURD.

”Echipajele de pompieri medicali – paramedici din cadrul Stației Aleșd, două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean și elicopterul SMURD au intervenit pe Strada Oborului din Aleșd, unde doi copii care s-au jucat cu benzină și cu o sursă de foc au suferit arsuri. Apelul care sesiza nefericitul eveniment a fost primit în dispeceratul comun ISU-SAJ la ora 17:23. Echipajele medicale ajunse de urgență la fața locului au acordat ingrijirile necesare celor doi copii în vârstă de 5, respectiv 9 ani. Aceștia au suferit arsuri – unul la nivelul aparatului respirator, iar celălalt la mâini, torace și față. Cei doi minori au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Oradea. Medicul care încadrează echipajul de pe elicopterul SMURD a însoțit unul dintre copii în ambulanța SMURD, deoarece aceștia nu au putut fi preluați de elicopter din cauza stării de agitație pe care o prezentau”, a precizat, Camelia Roșca, maior ISU Crișana.

În prezent, cei doi copii sunt investigați de medici, la UPU Oradea.

Știre în curs de actualizare …

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.