Din 11 ianuarie, aleșdenii pot plăti taxele și impozitele aferente anului 2021

575

Începând cu ziua de luni (11 ianuarie 2021), aleșdenii pot plăti taxele și impozitele aferente anului 2021. Potrivit reprezentanților Primăriei Aleșd, persoanele care vor plăti până pe 31 martie, vor beneficia de o reducere de 10% a impozitului pe clădiri, teren și mijloace de transport.

Reamintim că din luna septembrie 2020, Primaria oraşului Aleşd oferă posibilitatea de a plăti online, impozite si taxe, amenzi sau alte plati diverse. ​

Portalul CityOn facilitează schimbul de informații dintre Primăria Alesd și cetățeni, atât în cazul persoanelor fizice, cât și în cel al persoanelor juridice. Utilizatorii care accesează acest portal beneficiază de un acces deosebit de facil la informațiile care îi vizează direct, cum ar fi obligațiile privind impozitele si taxele locale.​ 

​De asemenea, vă aducem la cunoștință faptul că portalul CityOn se extinde pe zi ce trece, fiindu-i adăugate noi funcționalități și module menite să reducă birocrația și să faciliteze interacțiunea dintre cetățean si primărie. Multe din facilitățile portalului le puteți accesa fără a avea cont de utilizator (achitarea obligațiilor de plată, plata amenzilor și a altor taxe etc.), dar pentru a putea profita de întreg pachetul de servicii pus la dispoziție, vă rugăm să vă creați un cont de utilizator.

Cum se procedează?

În primul rând, pentru a vă putea proteja datele cu caracter personal, este nevoie de autentificare. Se completeaza online o solicitare, care va fi mai apoi confirmată prin adresa dumneavoastră de e-mail. În termen de 30 de zile cererea dumneavoastră va fi soluționată, și veți primi pe e-mail un link prin intermediul căruia vă veți seta parola contului. Paşii care trebuie urmaţi pentru crearea contului sunt intuitivi şi rapid de parcurs. 

Pentru a vă înregistra, vă invităm să accesați secțiunea destinată Primăriei Aleşd prin următorul link —>>> PLATESTE ACUM ONLINE IN SIGURANTA TAXE SI IMPOZITE/AMENZI.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.