Coliziune între un TIR şi o maşină pe DN1 la Tinăud

8384
Accident în Tinăud
Foto ©️ AlesdOnline

Un accident de circulație a avut loc în această după-amiază, în localitatea Tinăud.

Din primele informații, un TIR și un autoturism au fost implicate în accident. În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat de urgență pompierii din Aleșd, dar și polițiștii aleșdeni.

Update: În urma accidentului, un bărbat de 27 de ani, care se afla în maşină, a fost rănit uşor și a ajuns la Unitatea de Urgenţă a Spitalului Judeţean din Oradea.

În jurul orei 19.58, pe şosea încă se circula alternativ, pe o singură bandă.

„Sâmbătă, 8 mai, la ora 17.55, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Tinăud, un bărbat de 26 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Oradea – Cluj, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condus din sensul opus, de un bărbat de 60 de ani, din localitatea Ocna Mureș, județul Alba”, a explicat pentru AlesdOnline comisarul şef Alina Fracuța, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Polițiștii Biroului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Citește pe același subiect:

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.