Cauza accidentului de la Tinăud: Șoferul autoturismului a intrat pe contrasens

1520
Accident în Tinăud

Cercetările făcute de poliţişti la locul accidentului de pe DN 1, în localitatea Tinăud, arată că accidentul s-a produs după ce şoferul autoturismului, un bărbat de 26 de ani, a intrat pe contrasens.

„Sâmbătă, 8 mai, la ora 17.55, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Tinăud, un bărbat de 26 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Oradea – Cluj, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă din sensul opus, de un bărbat de 60 de ani, din localitatea Ocna Mureș, județul Alba”, a explicat pentru AlesdOnline comisarul şef Alina Fracuța, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii Biroului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Citește pe același subiect:

Accident în Tinăud
Accident în Tinăud
Foto ©️ AlesdOnline
Accident în Tinăud
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.