CAUZELE CARE AU CONDUS LA PRODUCEREA ACCIDENTULUI DE IERI, DIN PEȘTIȘ. CE AU STABILIT ANCHETATORII

2168
Accident pe DN1H la ieşirea din Peștiș 3

Joi, 27 iunie, la ora 13.40, pe D.N.1H, în localitatea bihoreană Peștiș, un bărbat de 32 de ani, din comuna Șuncuiuș, județul Bihor, în timp ce conducea un

autoturism pe direcția Șinteu – Aleșd, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns și a circulat pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu o autoutilitară care tracta o remorcă, condusă regulamentar de un bărbat de 47 de ani, din Peștiș.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Polițiștii rutieri din Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.