Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți la Aleșd

1209
AJOFM Aleșd~2-800x545

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor organizează în 18 octombrie 2019, între orele 9-15, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți.

 

Evenimentul va avea loc la Campusul Central – Sala Polivalentă a Universității din Oradea, respectiv la toate punctele de lucru ale AJOFM Bihor din Aleșd, Salonta, Marghita și Beiuș.

„Obiectivul este de a facilita întâlnirea absolvenților aflați în căutarea unui loc de muncă cu angajatorii din judeţul Bihor. Vrem să venim în sprijinul agenților economici pentru a-și recruta personalul, proaspăt absolvent, de care au nevoie. Estimăm că oferta angajatorilor va fi, și de această dată, una generoasă, și vom avea aproape 1.000 de locuri de muncă vacante. În plus, cei care vor participa la Bursă vor putea beneficia de consiliere personalizată și orientare în carieră, precum și de informații utile privind cursurile de formare profesională organizate de agenția noastră și partenerii noștri. Avem speranța că Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți din 18 octombrie va fi un real succes și vom reuși, astfel, să dovedim, încă odată, că suntem o instituţie modernă și flexibilă, care are capacitatea de a răspunde provocărilor de pe piaţa muncii”, a declarat Békési Csaba, directorul executiv al A.J.O.F.M. Bihor.

Firmele care doresc să participe la eveniment se pot înscrie gratuit până în data de 11.10.2019, utilizând formularul disponibil pe website-ul Agenției www.anofm.ro, secțiunea Bihor.

Pentru informaţii suplimentare, vă stăm la dispoziţie la numărul de telefon 0259.436.821, 0359.800960, 0359.800961, 0359.800.962 – interior 124 (tasta 3).

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.