Bătrână găsită moartă în casă, la Aleșd

5862
Echipaj Pompieri Aleșd
Foto ©️ AlesdOnline

O bătrână a fost găsită fără suflare în propria locuință din Aleșd. S-a întâmplat în urmă cu puțin timp.

În urma unui apel la 112, pompierii aleșdeni au intervenit la locul solicitării cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj cu o ambulanță de la SAJ.

Pompierii au pătruns cu ajutorul echipamentelor pentru descarcerare, în interiorul locuinței, situată pe strada Bucegi din oraș. În interiorul casei pompierii au găsit o victimă, de sex feminin, de aproximativ 80 de ani, căzută ce nu prezenta semne vitale.

Deocamdată, nu se cunoaște cauza decesului, medicii vor stabili dacă femeia a murit din cauze naturale sau dacă se impune o anchetă a polițiștilor.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.