Bărbat din Tinăud reţinut pentru contrabandă cu ţigări de polițiștii din Aleșd

2283

Un bărbat din localitatea Tinăud este cercetat pentru contrabandă, după ce a fost depistat în timp ce transporta 20.000 de țigarete netimbrate. Bărbatul a fost reținut de polițiștii din Aleșd.

Sâmbătă, 31 octombrie, la ora 14.15, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Aleșd, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției orașului Aleșd au depistat în trafic un bărbat de 61 de ani, din localitatea Tinăud, în timp ce conducea un autoturism cu care transporta 20.000 de țigarete (1.000 de pachete de țigarete) nemarcate legal.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii din Aleșd au identificat în autoturism un bărbat de 64 de ani, din Aleșd, care a declarat că țigaretele îi aparțin.

Întreaga cantitate de țigarete nemarcate legal, descoperită a fost ridicată în vederea confiscării, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 10.000 de lei.

În urma administrării probatortiului în cauză, polițiștii din Aleșd l-au reținut pe bărbatul de 64 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor și continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, sub aspectul săvârșirii infracțiuni de contrabandă.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.