Bărbat din Aleșd găsit carbonizat în urma unui incendiu (video)

4367
Bărbat din Aleșd găsit carbonizat
Foto ©️ AlesdOnline

Un bărbat a fost găsit carbonizat într-o anexă gospodărească din Aleșd.

Joi, 29 aprilie, în jurul orei 08.35, un apelant al numărului unic 112 sesiza Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” cu privire la producerea unui incendiu la o gospodărie de pe strada Oborului din Aleșd, acesta precizând faptul că în interiorul unui încăperi semideschise (fără uși și ferestre) din cadrul unei anexe, se află o persoană carbonizată.

Pentru gestionarea evenimentului, la fața locului s-au deplasat de urgență, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și cu o ambulanță de tip B2, precum și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

Ajunși la adresa indicată de apelant, pompierii militari au stins operativ (în aproximativ 10 minute) incendiul, ce se manifesta într-una din cele trei încăperi ale anexei, unde, din nefericire, au găsit corpul carbonizat al proprietarului, în vârstă de 51 de ani.

Forțele de intervenție au limitat pagubele la câteva unelte depozitate în interiorul încăperii și circa un metru pătrat din tavanul anexei.

Cauza și împrejurările determinante ale evenimentului sunt în curs de cercetare.

La fața locului au intervenit și echipaje ale poliției și se fac cercetări.

Știre în curs de actualizare …

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.