Bărbat din Aleșd găsit carbonizat în urma unui incendiu (video)

4401
Bărbat din Aleșd găsit carbonizat
Foto ©️ AlesdOnline
 

Un bărbat a fost găsit carbonizat într-o anexă gospodărească din Aleșd.

 

Joi, 29 aprilie, în jurul orei 08.35, un apelant al numărului unic 112 sesiza Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” cu privire la producerea unui incendiu la o gospodărie de pe strada Oborului din Aleșd, acesta precizând faptul că în interiorul unui încăperi semideschise (fără uși și ferestre) din cadrul unei anexe, se află o persoană carbonizată.

Pentru gestionarea evenimentului, la fața locului s-au deplasat de urgență, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și cu o ambulanță de tip B2, precum și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

Ajunși la adresa indicată de apelant, pompierii militari au stins operativ (în aproximativ 10 minute) incendiul, ce se manifesta într-una din cele trei încăperi ale anexei, unde, din nefericire, au găsit corpul carbonizat al proprietarului, în vârstă de 51 de ani.

Forțele de intervenție au limitat pagubele la câteva unelte depozitate în interiorul încăperii și circa un metru pătrat din tavanul anexei.

Cauza și împrejurările determinante ale evenimentului sunt în curs de cercetare.

La fața locului au intervenit și echipaje ale poliției și se fac cercetări.

Știre în curs de actualizare …

 

Urmărește-ne și pe Google News