ATENȚIE la graficul de ridicare a deșeurilor din Aleșd

1045

„Rugam cetatenii orasului Alesd sa consulte graficul calendaristic de ridicare a deseurilor aferent perioadei aprilie-iunie 2021 pentru a se evita discutii sau neplaceri privind desfasurarea activitatii de salubritate la nivelul orasului Alesd”, transmit reprezentanții societății de salubritate.

Principiul „DESEURILE DIN PLATIC/METAL SI HARTIE/CARTON SE RIDICA IN SAPTAMANA 1 SI 3 si DESEURILE DIN STICLA IN SAPTAMANA 4” – NU EXISTA

Principiul „DESEURILE DIN PLATIC/METAL SI HARTIE/CARTON SE RIDICA din 2 in 2 SAPTAMANI” – NU EXISTA

DESEURILE RECICLABILE SE RIDICA CONFORM GRAFICULUI CALENDARISTIC DE RIDICARE, ASIGURANDU-SE 2 RIDICARI/LUNA pentru fractia PLASTIC/METAL, 2 RIDICARI/LUNA pentru fractia HARTIE/CARTON si 1 RIDICARE/LUNA pentru fractia STICLA.

Mai jos va indicam zilele aferente ridicarii fractiilor reciclabile aferente lunii iunie 2021:

– Deseurile din PLASTIC/METAL- pentru strazile aferente zilei de marti: 8 si 22

– Deseurile din PLASTIC/METAL- pentru strazile aferente zilei de vineri: 11 si 25

– Deseurile din HARTIE/CARTON – pentru strazile aferente zilei de marti: 8 si 22

– Deseurile din HARTIE/CARTON – pentru strazile aferente zilei de vineri: 11 si 25

– Deseurile din STICLA – pentru strazile aferente zilei de marti: 29

– Deseurile din STICLA- pentru strazile aferente zilei de vineri: 25

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.