ATELIERE GRATUITE DE EDUCAȚIE FINANCIARĂ ÎN ȘCOLI ȘI LICEE

438
Colegiul Tehnic Alexandru Roman din Aleșd
Foto © AlesdOnline

În cadrul programului Şcoala de bani, în perioada 25-31 martie 2019, se desfăşoară Global Money Week.

 

Elevii Colegiului Tehnic ,,Alexandru Roman”, Aleşd, au participat vineri, 29 martie 2019, la o oră de educaţie financiară. BCR Aleşd a fost gazda celor 64 de adolescenţi însoţiţi de doamnele profesoare Şarlota Băican, Ana Cadleţ şi Carmen Hodişan. Elevii de gimnaziu (clasele a V-a şi a VIII-a) au fost iniţiaţi în terminologia financiară şi în istoria banilor în România, iar cei de liceu (clasa a X-a E) şi-au reactualizat cunoştinţele de economie.

Tematica ediţiei din acest an ,,Learn. Save. Earn” le oferă elevilor oportunitatea de a înţelege diferenţa dintre nevoie şi dorinţă şi de a-şi stabili un obiectiv financiar realizabil.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.