AlesdOnline vă urează “LA MULȚI ANI FRUMOȘI!”

533

Pentru anul ce vine vă dorim pace în suflet, bucurie fără margini, credinţă în bine şi sănătate pe vecie. Să vă amintiți cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce v-ați propus.

Sufletul să vibreze în armonie şi pace, iubirea să vă primească în braţele-i pline de caldură, iar norocul să vă urmeze oriunde. Anul ce vine să vă ajute să descoperiți minunea unei vieţi împlinite.

E cumpăna dintre ani! Priviți înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă. Iar speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri.

Acum că roata timpului a mai țesut încă un an, iar cristalele fulgilor de zăpadă întregesc magia sărbătorilor, bucurați-vă alături de cei dragi vouă de minunea vieții și așteptați încrezători clipele viitorului.

La mulți ani și un An Nou fericit, alături de cei dragi!

Fora Adrian Alin

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.